30. apr, 2018

Kontoret

Vi var så heldige å få tak i en hylleseksjon helt gratis. Den passer jo midt i blinken i drivhuset.

30. apr, 2018

Plastic fantastic

Hva skulle jeg vel gjort uten denne hersens plasten som jeg har laget "telt" av. Det ergrer meg at jeg bruker detta her. Men jeg har nå engang kjøpt alle disse metrene med plast, og da må jeg må bruke det. Det er uansett ikke miljøvennlig å kaste det for så å erstatte det med noe annet, planen er jo å bruke dette om igjen mange ganger. Det samme gjelder for plastpottene. Etter hvert som de går i stykker, har jeg planlagt å lage potter av avispapir.

30. mar, 2018

Førstemann ut

Kålrota var den første som begynte å spire. Vil du vite hva mer jeg har sådd? Sjekk dette: Mais, bladpersille, rødbeter, busktomat, cherrytomat, grønnkål, hodekål, kepaløk, rotpersille, blomkål, pastinakk, sellerirot, knollfennikel, purreløk, stangselleri, broccoli, rosenkål, gulrot, chili, solhatt, erteblomst, clematis, stokkrose, kattost, basilikum, løvemunn, steppesalvie og blomsterert. Jeg har også tenkt å prøve vannmelon og gresskar etter hvert. Egentlig burde jeg hatt et drivhus til.

30. mar, 2018

Egne blomsterfrø

Jeg loppet steppesalvien og løvemunn-blomstene for frø i høst. Nå har jeg bredsådd dette i gamle sushi-pakninger. Det hadde jo vært artig om det hadde kommet noen spirer.

30. mar, 2018

Ingen begrensninger, som vanlig

Tradisjonen tro er jeg tidlig nok ute med såing også i år. Når jeg går og legger meg om kvelden, er det bare pluss fem grader hos disse telt-turistene, og da er det nok rimelig kjølig noen timer senere. Utrolig nok har mange av dem allerede begynt å spire. I år har jeg også sådd i gamle eggekartonger. Jeg har sådd 29 sorter av både grønnsaker og blomster, jeg har sådd over 700 frø! Hjelpe meg. Man kan jo spørre seg hvor man (altså jeg) har tenkt å gjøre av alle disse plantene etter hvert som de vokser seg til. Det har jeg ikke noe godt svar på. Kan man "håpe" på at ikke alle vil spire? Det er da egentlig en skrekkelig tanke. Vi får se det an med tiden.