27. jul, 2018

Joda...

...det blir nok tomater i år også.

27. jul, 2018

Baksiden

Basilikumen i potta i vinduet har jeg sådd av frø fra fjorårets basilikum. Når jeg skal lage f.eks. pesto, plukker jeg bare bladene, da kommer det nye skudd. Det er artig å høste og så av egne frø!

17. jun, 2018

jobb, jobb, jobb

Det er fortsatt mye igjen. Blomsterbedet bak cafésettet skal røskes opp og ordnes og ny kantstein skal legges. Det skal lages vannspeil i den "huken" nede til høyre, og det skal lages plen i nedkant i bildet ved siden av blomsterbedet. Utelamper skal på plass langs kanten. Det er bare å stå på!

17. jun, 2018

Steinlegger,n

Steinar har gjort en kjempejobb og jobbet seg hele veien rundt. Det mangler bare litt på baksiden, men gravemaskina kan ikke komme og ordne grunnen før i august/september, så da får vi bare vente. Det skal bygges et lite anneks/gjestehus der pallene med stein står, så her kan man ikke hvile på laurbærene riktig ennå, det er langt igjen til mål.

22. mai, 2018

Steinar legger stein på stein

Nå har vi (dvs drengen min, Steinar) snart lagt stein rundt hele drivhuset. Det er ille greier å holde på med i varmen, men må´n - så må´n. Dette kan man ikke gjøre på vinter´n.