22. mai, 2018

Livet er herlig

Her er det fint å sitte og nyte sin...jeg skulle til å si "kalde øl", men vi skal ikke oppmuntre til denslags, da kommer vel KGB eller det som verre er (hva nå det kunne være)...men altså: ...nyte sin is da, for eksempel. Man kan jo også sitte her og bare nyte dagen.

22. mai, 2018

Bilde

Nå har jeg satt ut nesten alle grønnsakene i kjøkkenhagen. Vi får bare ønske hell og lykke, det er mange farer som lurer. Jeg kjenner jeg er litt mer avslappet til dette denne sesongen, uvisst årsak. Jeg må se til å stramme meg opp litt - det er ingen vits i å legge så mye arbeid i dette, for så bare å gi blengen når alt har blitt satt ut. Det er nok varmen som gjør det, jeg blir litt -"slaff". Ta meg sammen! Ja! Krigslysten kommer nok samtidig med kålfluene! Grrrr!

30. apr, 2018

Pottemaker, one size fits all.

Denne duppetitten skal jeg begynne å lage avispapirpotter av etter hvert som de gamle plastpottene går i stykker. Jeg har som mål å bruke så lite plast som mulig, både ute i drivhuset/kjøkkenhagen og ellers i husholdningen. Det tjener ikke til noe å kaste den plasten jeg, idiotisk nok, allerede har gått til innkjøp av, jeg må jo gjenbruke den til den ikke lenger kan brukes.

30. apr, 2018

Barselavdelingen

Her klekkes alle mine søte små. Jeg kunne nok med fordel ha ventet med å så til nattetemperaturen var noe høyere, men slik blir det når utålmodigheta tar overhånd. Men når jeg skal begynne å så neste år, daaaaa skal jeg gjøre som Bjørnstjerne Bjørnson og velge meg april. Trur eg.

30. apr, 2018

Trangt om plassen

Nå må vi få litt varmere dager, vennligst! Nå tyter det ut ferdige utplantingsvarer her.