Hva er likheten mellom noen mennesker og drivhuset mitt? Jo, fasaden trenger ikke gjenspeile det indre. Noen mennesker kan være ganske lurvete på utsiden, men være gode som gull. Andre har et fint ytre, som ikke alltid gjenpeiler det indre. slik er det også med drivhuset mitt. Det ser ganske bra ut - utenfra. Men slik ser det ut inni. Arbeidskroken gjenspeiler kanskje mitt indre? Litt kaotisk og rotete? Men det er orden i rotet, jeg vet hvor alt er, så da kan man jo tolke det dithen at jeg fortsatt(!) har evnen til å skjerpe meg når jeg må. Ser du forresten plantebordet til høyre? Det er egentlig ikke et plantebord, det er et stellebord! Kjøpt på Finn for 300 spenn. Fungerer helt utmerket!

  • Vannmelon

    Her ligger det en stødig type og bare slapper av i varmen i drivhuset. Foreløpig ikke så veldig stor, men forhåpentligvis får han vokse i fred, i motsetning til....

  • ...denne stakkaren har som jeg har uti kjøkkenhagen. Her er det vel den hersens skjora som har vært og hakket, tenker jeg. Jeg får si som de sikkert ville sagt det her på flatbygdene: Dætti blir dæ ittnå ta.

Jeg vet ikke helt hva slags tomatfrø jeg har kjøpt. Jeg håper det ikke er noe fra verdensrommet og at det klekker noen skrekkelige aliens om noen uker. Dette ser ikke betryggende ut, skal man tørre å ta med dette inn og skjære opp, lissom? Dette er ikke for folk med dårlige nerver!

Første regnskur på aldri så lenge. Vi tar en pause og håper det kommer til å regne en god stund, her trengs det ei rotbløyte.