17. mai, 2022

Fresh

Jada, dette var greier! Nå er det bare igjen 15 pallekarmer som skal settes på plass! Snekker Andersen leverer kvalitet, bruker vater også, må vite.

17. mai, 2022

Takk for alt

De fleste av pallekarmene har sett bedre dager, de egner seg ikke til ved engang. Snekker Andersen, alias Herr Holmen, jobber med å få på plass de nye innen fristen, som gjerne var i går. Slik er det når man har en slavedriver som går rundt med pisk og bjeffer: slavedriveren bestiller og vil ha det utført og ferdig OMGÅENDE. Voff!!

17. mai, 2022

Ryggen holdt.

Slik ble potetåker'n da. Seks rader med kerss pink og gråstein. Spørs om det blir litt lite potet, jeg skal vurdere å sette flere poteter hvis jeg får ledig plass et annet sted. Men først må jeg få tenkt ut hvor jeg skal ha gulerøtter, brokkoli, knutekål, grønnkål, mangold, løk, persillerot, knollfennikel, rødbeter, bondebønner og okra (som jeg ikke vet hva er, men som jeg skal prøve i år)

17. mai, 2022

Medisin mot dårlig rygg

Sånn på sikt vurderer jeg å bli vinbonde. Jeg har nemlig hørt at man kan lage veldig god vin av løvetann, så jeg kunne jo virkelig ha blitt en stor produsent. Men det får bli et annet år. I år blir det fortsatt grønnsaker, og på denna løvetannbefengte flekken her har jeg tenkt å sette poteter.